OM…

Tjäna mera pengar på internet

Jag har hållit på i flera år och jagat för att Tjäna pengar på internet!

Nu tänker jag dela med mig av mina erfarenheter – dåliga och positiva – till dig.pengar på internet

När jag först började jobba på ”nätet”  ville jag bara ha lite extra pengar som jag kunde ha kul för och kanske tjäna lite extra för att spara till framtida semestrar och sånt. Och faktum är att det är fullt möjligt att göra det.

För att klara det måste du vara beredd på att det inte händer direkt.

Det krävs en hel del jobb – åtminstone i början, då du bygger upp din verksamhet eller vad du väljer att tjäna pengar på.
Men efter ett tag kan du faktiskt, med en ganska liten arbetsinsats, få in pengar så att du får din guldkant på tillvaron varje dag.

tjana-pengarDe flesta som startar med internetmarknadsföring (även jag), gör det på den internationella marknaden, eftersom där finns mycket mer hjälp att få. Det är inte så många i Sverige som delar med sig av sina kunskaper.

Problemet med den amerikanska marknaden är att konkurrensen är så stor att de flesta ger upp eftersom man inte tror att man har någon chans.

GÖR INTE DET!

Möjligheten finns för alla och texter kan man hitta på en massa olika ställen om man tycker det är svårt att skriva själv.

Nåja!

 

Pengar ger inte lycka

Jag har vänner som säger att ”pengar gör ingen lycklig”, men när man har varit utan pengar och undrat hur man ska bära sig åt för att kunna ha råd med frissan eller att göra något extra någon gång ibland, så är man inte av den uppfattningen.
Jag vet att JAG inte var det i alla fall…

Och säga vad man vill, men pengar kanske inte GÖR DIG LYCKLIG, men de ger dig FRIHET!

Och FRIHET GER DIG LYCKA.
När det till exempel inte svider i plånboken för att man vill gå ut och äta middag en kväll.

Om man däremot INTE har pengar blir allting genast mycket svårare. När man hela tiden måste tänka på allt man köper och verkligen känna efter om det är just detta man vill lägga sina pengar på, eller om det är viktigare att ha middag hemma en vecka till.

Jag säger det igen:

PENGAR GER FRIHET!pengar-ger-frihet.gif

Jag har massor att dela med mig av, efter många år med både misstag och framgångar, och tänker att det här är det bästa sättet att göra det på.

Jag kommer lägga ut en massa olika inlägg. De kan handla om till exempel hur (och varför) du kan använda sociala medier, eller så kan det vara tips till platser där du får hjälp med att tjäna pengar på internet eller hur du laddar upp en film, eller kanske hur du skapar en egen film. Eller vad som helst som jag tror kan vara intressant eller nyttigt – stort som smått.

Jag kommer även lägga länkar till sånt som kan vara kul att veta, sånt du bör akta dig för och till olika möjligheter för att bättra på ekonomin.

Jag hoppas verkligen du ska hitta något som du gillar här!!

Välkommen åter!

/Tina